• Geef voor aangepaste vervoermiddelen...
  Geef voor aangepaste vervoermiddelen...
 • Steun ons!
  Steun ons!
  Maak vakanties voor mensen met zorg mogelijk!
 • Of geef voor recreatiemiddelen...
  Of geef voor recreatiemiddelen...
  of excursies

Over ons

Het Steunfonds Hetvakantiebureau.nl heeft de ANBI-status waardoor uw gift belasting aftrekbaar is. Tevens zijn wij lid van Instituut Fondsenwerving (lidnr. 0031) en leven dan ook de gedragscode na van deze branchevereniging voor goede doelen.
 
Doelstelling
De stichting geeft financiële steun aan Hetvakantiebureau.nl (formele naam is Protestantse Stichting Diaconaal Vakantiewerk) en helpt de benodigde hulpmiddelen en faciliteiten te bekostigen in de accommodaties die tot de organisatie PSDV behoren. Hetvakantiebureau.nl organiseert vakanties voor mensen voor wie het niet (meer) zo eenvoudig is om zelfstandig op vakantie te gaan omdat men afhankelijk is van zorg en begeleiding.
 
Bestuur
Het bestuur van Het Steunfonds Hetvakantiebureau.nl bestaat uit:
Dhr. mr. drs. Klaas Kuiken, voorzitter, dhr. ir. Michiel van Alphen, secretaris/penningmeester en dhr. mr. Dieter van de Castel, lid
 
Beloningsbeleid
De leden van het bestuur ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden.
 
Beleidsplan en verslag van activiteiten
Het beleid voor het Steunfonds is de afgelopen jaren opgenomen in het beleidsplan van de overkoepelende organisatie PSDV. Lees hier het beleidsplan van PSDV waar Steunfonds Hetvakantiebureau.nl onder valt. Onze activiteiten vindt u in het Verslag activiteiten 2015 PSDV.
 
Jaarrekening 2015
Voor een overzicht van alle inkomsten en uitgaven in 2015 van Steunfonds Hetvakantiebureau.nl kunt u hier de Jaarrekening 2015 inzien.
 
Fiscaal nummer Steunfonds Hetvakantiebureau.nl: 796.23.56