• Steun ons!
  Steun ons!
  Maak vakanties voor mensen met zorg mogelijk!
 • Geef voor aangepaste vervoermiddelen...
  Geef voor aangepaste vervoermiddelen...
 • Of geef voor recreatiemiddelen...
  Of geef voor recreatiemiddelen...
  of excursies

Nieuws

Online winkelen en gratis doneren!


Doet u weleens online aankopen bij Zalando, Bol.com, Booking.com, telecomaanbieders, Nuon of een andere leverancier, online winkel of reserveringssite? Voortaan kunt u met online winkelen gratis geld doneren aan de vakantieweken van Hetvakantiebureau.nl zonder dat het extra geld kost. Per aankoop/transactie wordt gemiddeld € 0,70 overgemaakt naar het Steunfonds.
 
Hiervan kan het Steunfonds dan weer rolstoelen, duofietsen, rolstoelfietsen, zorghulpmiddelen, recreatiemiddelen of bijzondere voorstellingen en uitstapjes bekostigen. 
 
Het enige dat u hoeft te doen is een van de 300 aangesloten webshops te benaderen via de knop op deze website of via www.hetvakantiebureau.nl of rechtstreeks via www.goededoelshop.nl
 
Na aanmelding op de website van goededoelenshop.nl en het instellen van de voorkeur voor Steunfonds Hetvakantiebureau.nl als goed doel waar uw donatie naar toe mag, kunt u de online winkel zoeken naar uw voorkeur. 
 
Na het shoppen krijgt u een bevestigingsmail van de webshop met de bevestiging van de aankoop én een mail van goededoelshop.nl met de hoogte van uw donatie.
 
Een nog leukere manier van online shoppen!
Logo_GoedeDoelShop_in_email_klein