• Doneren
  • Doneren
  • Doneren

Doneren

Doneren voor concrete (hulp)middelen
Met uw financiële steun kan Hetvakantiebureau.nl tilliften, rolstoelen, hoog-laagbedden en bijvoorbeeld aangepaste fietsen of bussen aanschaffen voor de uitstapjes. Maar men kan ook zorgmiddelen aanschaffen die ter uitbreiding of ter vervanging nodig zijn zoals een beddenpanspoeler, douchestoelen of verbandmiddelen, etc. Daarnaast worden giften gebruikt voor entree-, reis- en verblijfkosten van de vrijwilligers, waardoor de aangepaste vakanties voor de vakantiegasten betaalbaar blijven.
 
 
Doneer direct
U kunt uw donatie direct regelen. U kunt uw donatiebedrag en de frequentie van uw donatie zelf bepalen. Ook de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis. 
 
Online winkelen en gratis doneren
Wanneer u veel aankopen online doet, kunt u tegenwoordig ook gratis doneren terwijl u shopt.
Ga naar www.goededoelshop.nl, geef uw voorkeur voor Steunfonds Hetvakantiebureau.nl aan als goede doel en log in om te kunnen winkelen.
Daarna zoekt u uw online winkel of leverancier (Bol.com, Zalando, Booking.com, Nuon, T-mobile, etc.) uit de 300 webshops die aangemeld zijn op deze website en doet u uw aankopen. Van alle aankopen die u doet bij diverse online winkels wordt tussen de € 0,50 en € 1,00 afgedragen aan het Steunfonds.
Zo wordt online winkelen nog mooier en het kost u niets extra's!