• Steun ons!
  Steun ons!
  Maak vakanties voor mensen met zorg mogelijk!
 • Geef voor aangepaste vervoermiddelen...
  Geef voor aangepaste vervoermiddelen...
 • Of geef voor recreatiemiddelen...
  Of geef voor recreatiemiddelen...
  of excursies

Sponsor een (vaar)vakantieweek!

Naast een donatie overmaken voor een hulp- of zorgmiddel, kunt u met uw bedrijf ook een specifieke vakantieweek (gedeeltelijk) financieren waardoor bijvoorbeeld de verblijfkosten van de vrijwilligers gedekt zijn. Of u kunt de uitstapjes voor de vakantiegasten in die week financieren zodat iedereen kan mee kan.
 
Een van de voor de hand liggende vakantieweken is de vaarvakantie. Sinds een aantal jaren organiseert Hetvakantiebureau.nl meerdere zomerweken per jaar een vaarvakantie met het volledig aangepaste schip de Prins Willem-Alexander.
 
Elk jaar is deze vaarvakantie een groot succes en melden zich vele mensen aan voor een week varen door Nederland met soms een korte route door België of Duitsland. Toch is de prijs voor veel mensen te hoog. En dat is jammer want men wil de vakanties betaalbaar houden. Er zijn voor deze groep mensen al veel obstakels voordat ze op vakantie kunnen, geld zou geen belemmering mogen zijn.
 
Waarom is de vaarvakantie zo kostbaar?
Een vaarvakantie is duur doordat het huren van het schip erg duur is en er zijn veel meerkosten zoals, extra medische voorzieningen, catering,  vervoer van de vrijwilligers, extra (verpleegkundige) begeleiding en extra exploitatiekosten.
 
Wij bieden u graag aan:
- een naamsvermelding op onze site
- een vermelding in onze vakantiegids
- vermelding tijdens de vaarvakantie (evt. ook een vlag van uw bedrijf op het schip)
- tevens kunnen wij zorgen voor een officiële overhandiging van een cheque ofwel een publiciteitsmoment.
 
Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken: (0343) 74 58 90 of info@steunfonds.nl